Moderne kunst voor je huis
Gesigneerd door de kunstenaar
Verfraai je huis
Verfraai je huis
Verfraai je huis
Een blikvanger voor alle zintuigen
Optimale grootte voor je kamer
Artistieke individualiteit
Met veel aandacht voor detail
Expressieve accenten
Acryl schilderij 'Forest of Silence' 150x50cm

Nu virtueel proef hangen!

In slechts 3 stappen kunt u met uw smarthphone of tablet uw gewenste schilderij aan de muur op hangen.
Download en print de QR-code
Plaats de QR-code op de muur
Klik op de knop "camera starten"

Acryl schilderij 'Forest of Silence' 150x50cm

175,00 € **

** Artikel is onderworpen aan de winstmargeregeling overeenkomstig § 25a UStG. Daarom is er geen BTW plus verzendkosten verschuldigd. verzendkosten

Gratis verzending binnen de EU!

Nu vooraf bestellen! Beperkte hoeveelheden beschikbaar vanaf 2 april 2020

badge_few
Gratis verzending en retouren
badge_few
100 dagen recht op retour
badge_few
Persoonlijk advies (+498954847737)
Elk exemplaar is een handgeschilderd uniek stuk | Gesigneerd door de kunstenaar | 150x50cm
Het mist bedekte bos in het schilderij 'Forest of Silence' straalt een mystieke sfeer uit en met...meer

Het mist bedekte bos in het schilderij 'Forest of Silence' straalt een mystieke sfeer uit en met de stilte die het zich verspreidt dringt het door tot de toeschouwer. De handgeschilderde berken zijn in grijs- en bruintinten en zijn versierd met glitter en boomschors, die de levendigheid van het acryl schilderij vormen. Dit kunstwerk fascineert iedereen in uw kantoor en bewijst uw stijlvolle smaak aan uw klanten.

Let op: De kunstenaar heeft het schilderij versierd met glitter en houten elementen. Kleurafwijking door monitorinstellingen technisch mogelijk.

Genuinely hand painted
Origineel en met de hand geschilderd
U kunt elke penseelstreek opsporen op het handgeschilderde acryl schilderij Forest of Silence. Onze kunstenaars schilderen de randen van het schilderij met passende kleuren. Daarom wordt het ophangen zonder schilderijlijst aanbevolen.
Quality without compromise
Uitpakken en direct ophangen
Onze kunstenaars gebruiken alleen geurloze en onschadelijke acrylverf op stevig canvas van professionele kwaliteit. Er is een handig ophangsysteem bevestigd aan de achterzijde van elk schilderij.
Signed
Gesigneerd door de kunstenaar
Bij de productie van elk acrylschilderij zetten onze kunstenaars hun creatieve vermogen in en creëren met elk uniek stuk een meesterwerk. Daarom voltooien ze de met de hand geschilderde kunstwerken met hun handtekening.
Stijlen: ................................................................
Vintage
Oriëntatie: ................................................................
Horizontaal
Versieringen: ................................................................
Glitter, Houten elementen
Grootte: ................................................................
Middel, 150x50 cm
Motief: ................................................................
Figuratief
Techniek: ................................................................
Handgeschilderd
Alle producten: ................................................................
Schilderijen
Handtekening: ................................................................
Met handtkening
Kleuren: ................................................................
Neutrale kleuren, Bruin, Grau
Aantal van componenten: ................................................................
Ééndelig
Materiaal: ................................................................
Acrylverf
De leveringen binnen Nederland en België is gratis en wordt door DPD, DHL, Bpost of een... meer
De leveringen binnen Nederland en België is gratis en wordt door DPD, DHL, Bpost of een expeditiebedrijf, verzorgt afhankelijk van de grootte van het kunstwerk.

Indien u op werkdagen (van maandag tot en met vrijdag) voor 12 uur 's middags een bestelling plaatst, worden uw goederen dezelfde dag nog verzonden, zo niet dan worden ze de nog volgende werkdag verzonden. Bestellingen in het weekend of op feestdagen worden meestal de volgende werkdag verzonden. Bestellingen met vooruitbetaling worden verzonden na ontvangst van de betaling. Als u een uitverkocht kunstwerk bestelt, versturen we het zodra het weer op voorraad is bij KunstLoft.

Volgens onze algemene voorwaarden heeft u de mogelijkheid om u bestelling te herroepen en deze aan ons te retorneren (100 dagen na levering). Neem contact op met onze klantenservice (bijv. per e-mail of telefoon). Wij sturen u dan onmiddellijk een gratis retourbon per e-mail.

We betalen het aankoopbedrag in 7 werkdagen na ontvangst van uw retourzending terug. We zullen dezelfde betaalmethode gebruiken als de betaalmethode die u oorspronkelijk gebruikte.

Let op: schilderijen die een klant in opdracht heeft laten maken, zijn geschilderd volgens persoonlijke wensen en specificaties. Daarom zijn ze uitgesloten van het recht op retour en herroeping.
KunstLoft belooft u kunst van wereldklasse die toegankelijk voor iedereen is dankzij een... meer
"KunstLoft belooft u kunst van wereldklasse die toegankelijk voor iedereen is dankzij een betaalbare prijs. We werken samen met kunstenaars en designers die bijzondere schilderijen en woontextiel voor uw huis maken. Door speciale technieken creëren zij echte unieke edities. Onze kunstenaars gebruiken duurzame olie en acrylverven met een hoge lichtechtheid, doeken en frames van duurzame bosbouw en hoogwaardige kunststeen. Voor onze tapijten en textiel gebruiken onze designers ook hoogwaardige materialen en verplichten zich evenzo tot duurzaamheid.

Het koopproces bij KunstLoft is snel, overzichtelijk en gewetensvol. Om uw tevreden te stellen en te laten genieten van uw kunstwerk, geven we u 100 dagen recht op retour voor alle schilderijen en sculpturen."
OVER MASON LUÓ
Als je op zoek bent naar antwoorden, vind je ze vaak in de natuur.
Mason Luó's favoriete model is de natuur, en boommotieven zijn de specialiteit van zijn artistieke werk. Door zijn minimalistische schildertechniek met fijne penseelstreken geeft hij de indruk van grafische illustraties met een hoge herkenningswaarde. Luó leerde deze techniek van zijn meester in zijn geboortestad Yueyang, waar hij nog steeds woont. In de groene stad voelt hij zich altijd geïnspireerd. Hij bezoekt liever de Yueyangtoren, waarschijnlijk het bekendste oriëntatiepunt. Naast de natuurmotieven is er nog een ander facet dat kenmerkend is voor Luó: neutrale kleuren en heldere structuren maken iedere toeschouwer bewust van de diepte die inherent is aan zijn schilderijen. Geniet van de bewonderenswaardige kunstwerken van een getalenteerde schilder. ...Meer over de kunstenaar
ONZE VOORDELEN
UNIEKE KUNSTWERKEN
in handgemaakte edities
Verfraai uw woonruimtes!
GROTE SELECTIE
tegen betaalbare prijzen
meteen uit voorraad leverbaar
GRATIS
verzending & retournering
uw tevredenheid is belangrijk voor ons
100 DAGEN
recht op retour
met geld-terug-garantie
ONLANGS BEKEKEN UNIEKE EXEMPLAREN
Ons team staat voor u klaar
Telefonische bestelling en gratis advies (ma. t/m vr. van 9 - 17 uur) op:
Silke Offizier
Kunsthistorica
Na een afgeronde studie kunstgeschiedenis specialiseerde Silke zich in hedendaagse werken en antiek. Met haar expertise helpt ze klanten om het perfecte kunstwerk te vinden.
Diana Galvis Arce
Kunstadviseur
Met een graad in marketingcommunicatie is Diana een echt communicatietalent. In de klantenservice verzorgt zij de Frans- en Spaanssprekende klanten van KunstLoft.
Veel gestelde vragen en antwoorden zijn in FAQs te vinden.