Moderne kunst voor je huis
Gesigneerd door de kunstenaar
Verfraai je huis
Verfraai je huis
Verfraai je huis
Een blikvanger voor alle zintuigen
Optimale grootte voor je kamer
Artistieke individualiteit
Met veel aandacht voor detail
Expressieve accenten
Acryl schilderij 'Sweet Savannah Memories' 150x50cm

Probeer het nu online!

In slechts 3 stappen kun je proberen met je mobieltje of tablet om je gewenste schilderij aan de muur op te hangen.
Download en print het patroon
Breng het patroon op de muur aan
Klik op de knop "camera starten"

Acryl schilderij 'Sweet Savannah Memories' 150x50cm

155,00 € **

** Artikel is onderworpen aan de winstmargeregeling overeenkomstig § 25a UStG. Daarom is er geen BTW plus verzendkosten verschuldigd. verzendkosten

Gratis verzending binnen de EU!

Meteen klaar voor verzending, levertijd 1-3 dagen

  • Verfraai je woonruimtes met handgemaakte en unieke stukken
  • Het hoogwaardige alternatief voor art prints & posters
  • Veilig kopen op rekening
  • Gratis verzending & retournering
  • 100 dagen retourrecht
Elk exemplaar is een handgeschilderd uniek stuk | Gesigneerd door de kunstenaar | 150x50cm
Het grijze acrylschilderij 'Sweet Savannah Memories' is een uitdrukking van tederheid door de... mehr

Het grijze acrylschilderij 'Sweet Savannah Memories' is een uitdrukking van tederheid door de intieme verbondenheid van de olifantenmoeder met haar kalf. Ze staan dicht bij elkaar en het lijkt erop dat ze haar jongen tegen elk gevaar wil beschermen. Ze begeleidt het tot het zijn eigen weg kan gaan. Met dit schilderij in de woonkamer brengt u een liefdevolle omgeving over, ook als u niet in de kamer bent. Tegelijkertijd heb je grote ogen en veel verbazing, want het 3D-effect van papieren elementen zorgt ervoor dat de pachyderms er dubbel fascinerend uitzien.

Let op de 3D-structuur: De kunstenaar heeft de afbeelding versierd met papieren elementen. Kleurafwijking door monitorinstellingen technisch mogelijk.

 

Echt handgemaakt
Origineel en met de hand geschilderd
Je kunt elke penseelstreek opsporen op het handgeschilderde acryl schilderij Sweet Savannah Memories. Onze kunstenaars schilderen ook de randen van het schilderij met passende kleuren. Daarom wordt het ophangen zonder schilderijlijst aanbevolen.
KWALITEIT ZONDER COMPROMIS
Uitpakken en direct ophangen
Onze kunstenaars gebruiken alleen geurloze en onschadelijke acrylverf op stevige canvas van professionele kwaliteit. Er is al een handig ophangsysteem bevestigd aan de achterzijde van elk schilderij.
HANDGESIGNEERD
Gesigneerd door de kunstenaar
Onze kunstenaars bewijzen hun creatieve vermogen bij de schepping van elk acryl schilderij en ieder stuk is een uniek meesterwerk op zich. Daarom voltooien ze de handgeschilderde kunstwerken met hun handtekening.
Stijlen: ................................................................
Modern en hedendaags
Oriëntatie: ................................................................
Horizontaal
Versieringen: ................................................................
Papier elementen
Motief: ................................................................
Figuratief
Grootte: ................................................................
Middel, 150x50 cm
Techniek: ................................................................
Handgeschilderd
Alle producten: ................................................................
Schilderijen
Kleuren: ................................................................
Neutrale kleuren, Grau
Handtekening: ................................................................
Met handtkening
Aantal van componenten: ................................................................
Ééndelig
Materiaal: ................................................................
Acrylverf
De levering binnen Nederland, België en de EU is gratis en wordt door DPD, DHL of een... mehr
De levering binnen Nederland, België en de EU is gratis en wordt door DPD, DHL of een expeditiebedrijf aangeboden naargelang van de grootte van je kunstwerk.

Indien je op werkdagen (van maandag tot en met vrijdag) voor 12 uur 's middags een bestelling plaatst, worden je goederen in de regel dezelfde dag nog verzonden, anders de volgende werkdag. Bestellingen in het weekend of op feestdagen worden meestal de volgende werkdag verzonden. Bestellingen met vooruitbetaling worden verzonden na ontvangst van de betaling. Als je een uitverkocht kunstwerk bestelt, versturen we het zodra het terugkomt bij KunstLoft.

Volgens onze algemene voorwaarden heb je de mogelijkheid om je bestelling te herropen en deze aan ons te retorneren (100 dagen na levering). Neem gewoon contact op met onze klantenservice (bijv. per e-mail of telefoon). Wij sturen je dan onmiddellijk een gratis retourbon per e-mail.

We betalen het aankoopbedrag in de regel 7 werkdagen na ontvangst van je retourzending terug. We zullen dezelfde betaalmethode gebruiken als de betaalmethode die je oorspronkelijk gebruikte.

Let op: schilderijen die een klant in opdracht heeft laten maken, zijn geschapen volgens persoonlijke wensen en specificaties. Daarom zijn ze uitgesloten van het recht op retour en herroeping.
KunstLoft belooft je kunst van wereldklasse die toegankelijk voor iedereen is dankzij een... mehr
KunstLoft belooft je kunst van wereldklasse die toegankelijk voor iedereen is dankzij een betaalbare prijs. We werken samen met kunstenaars en designers die bijzondere schilderijen en woontextiel voor je huis maken. Door speciale technieken scheppen zij echt unieke edities. Onze kunstenaars gebruiken duurzame olie en acrylverven met een hoge lichtechtheid, doeken en spieramen vna duurzame bosbouw en hoogwaardige kunststeen. Voor onze tapijten en textiel gebruiken onze designers ook hoogwaardige materialen en verplichten zich evenzo tot duurzaamheid.

Het koopproces bij KunstLoft is snel, overzichtelijk en gewetensvol omdat onze service nog lang niet klaar is met uw aankoop. Om je tevreden te stellen en te laten genieten van je kunstwerk, geven we je 100 dagen recht op retour voor alle schilderijen en sculpturen.
OVER ELLA WENREN
Mijn doel is om de wijsheid van de dieren te vangen.
Ella Wenren's schilderijen tonen op indrukwekkende wijze motieven uit de dierenwereld. De dieren staan in het midden van de foto en trekken alle aandacht. De kunstenares groeit op in de metropool Nanyang, maar al als klein meisje droomt ze van exotische dieren en de steppen van Afrika. De fascinatie voor het hete continent is alomtegenwoordig in haar werk. De close-up view creëert een gebeurtenis die elke kijker boeit. De realistische beelden zijn deels overdreven en vormen een allegorie van macht en kracht. Spannende ensembles van licht en donker onderstrepen een zekere rechtheid. Wenren's schilderijen zijn ongetwijfeld ook een garantie voor motivatie door het ondoorzichtig aanbrengen van verf. ...Meer over de kunstenaar
ONZE VOORDELEN
UNIEKE KUNSTWERKEN
in handgemaakte edities
Verfraai je woonruimtes!
GROTE SELECTIE
tegen betaalbare prijzen
meteen klaar voor verzending uit het pakhuis
GRATIS
verzending & retournering
je tevredenheid is belangrijk voor ons
100 DAGEN
recht op retour
met garantie van terugbetaling
ONLANGS BEKEKEN KUNSTWERKEN
Ons team staat voor je klaar
Telefonische bestelling en gratis consult (ma. t/m vr. van 9 - 17 uur)
Silke Offizier
Kunsthistorica
Na een afgeronde studie kunstgeschiedenis specialiseerde Silke zich in hedendaagse werken en antiek. Met haar expertise helpt ze klanten om het perfecte kunstwerk te vinden.
Venera Sansone
Magistra Artium
Venera is de juiste contactpersoon voor alle vragen en voorstellen rond het bestelproces. Of het nu om het bestellen of om het retourneren van schilderijen gaat - ze staat altijd voor je klaar.
Vaak gestelde vragen en aantwoorden zijn in FAQs te vinden.