Moderne kunst voor je huis
Gesigneerd door de kunstenaar
Verfraai je huis
Verfraai je huis
Verfraai je huis
Een blikvanger voor alle zintuigen
Optimale grootte voor je kamer
Artistieke individualiteit
Met veel aandacht voor detail
Expressieve accenten
Acryl schilderij 'Sweet Savannah Memories' 150x50cm

Nu virtueel proef hangen!

In slechts 3 stappen kunt u met uw smarthphone of tablet uw gewenste schilderij aan de muur op hangen.
Download en print de QR-code
Plaats de QR-code op de muur
Klik op de knop "camera starten"

Acryl schilderij 'Sweet Savannah Memories' 150x50cm

155,00 € **

** Artikel is onderworpen aan de winstmargeregeling overeenkomstig § 25a UStG. Daarom is er geen BTW plus verzendkosten verschuldigd. verzendkosten

Gratis verzending binnen de EU!

Levertijd 12 weken

badge_few
Gratis verzending en retouren
badge_few
100 dagen recht op retour
badge_few
Persoonlijk advies (+498954847737)
Elk exemplaar is een handgeschilderd uniek stuk | Gesigneerd door de kunstenaar | 150x50cm
Het grijze acrylschilderij 'Sweet Savannah Memories' is een uitdrukking van tederheid door de... mehr

Het grijze acrylschilderij 'Sweet Savannah Memories' is een uitdrukking van tederheid door de intieme verbondenheid van de olifantenmoeder met haar kalf. Ze staan dicht bij elkaar en het lijkt erop dat ze haar jongen tegen elk gevaar wil beschermen. Ze begeleidt het tot het zijn eigen weg kan gaan. Met dit schilderij in de woonkamer brengt u een liefdevolle omgeving over, ook als u niet in de kamer bent. Tegelijkertijd heeft u grote ogen en veel verbazing, want het 3D-effect van papieren elementen zorgt ervoor dat de pachyderms er dubbel fascinerend uitzien.

Let op de 3D-structuur: De kunstenaar heeft de afbeelding versierd met papieren elementen. Kleurafwijking door monitorinstellingen technisch mogelijk.

 

Echt handgemaakt
Origineel en met de hand geschilderd
U kunt elke penseelstreek opsporen op het handgeschilderde acryl schilderij Sweet Savannah Memories. Onze kunstenaars schilderen de randen van het schilderij met passende kleuren. Daarom wordt het ophangen zonder schilderijlijst aanbevolen.
KWALITEIT ZONDER COMPROMIS
Uitpakken en direct ophangen
Onze kunstenaars gebruiken alleen geurloze en onschadelijke acrylverf op stevig canvas van professionele kwaliteit. Er is een handig ophangsysteem bevestigd aan de achterzijde van elk schilderij.
HANDGESIGNEERD
Gesigneerd door de kunstenaar
Bij de productie van elk acrylschilderij zetten onze kunstenaars hun creatieve vermogen in en creëren met elk uniek stuk een meesterwerk. Daarom voltooien ze de met de hand geschilderde kunstwerken met hun handtekening.
Stijlen: ................................................................
Modern en hedendaags
Oriëntatie: ................................................................
Horizontaal
Versieringen: ................................................................
Papier elementen
Motief: ................................................................
Figuratief
Grootte: ................................................................
Middel, 150x50 cm
Techniek: ................................................................
Handgeschilderd
Alle producten: ................................................................
Schilderijen
Kleuren: ................................................................
Neutrale kleuren, Grau
Handtekening: ................................................................
Met handtkening
Aantal van componenten: ................................................................
Ééndelig
Materiaal: ................................................................
Acrylverf
De leveringen binnen Nederland en België is gratis en wordt door DPD, DHL, Bpost of een... mehr
De leveringen binnen Nederland en België is gratis en wordt door DPD, DHL, Bpost of een expeditiebedrijf, verzorgt afhankelijk van de grootte van het kunstwerk.

Indien u op werkdagen (van maandag tot en met vrijdag) voor 12 uur 's middags een bestelling plaatst, worden uw goederen dezelfde dag nog verzonden, zo niet dan worden ze de nog volgende werkdag verzonden. Bestellingen in het weekend of op feestdagen worden meestal de volgende werkdag verzonden. Bestellingen met vooruitbetaling worden verzonden na ontvangst van de betaling. Als u een uitverkocht kunstwerk bestelt, versturen we het zodra het weer op voorraad is bij KunstLoft.

Volgens onze algemene voorwaarden heeft u de mogelijkheid om u bestelling te herroepen en deze aan ons te retorneren (100 dagen na levering). Neem contact op met onze klantenservice (bijv. per e-mail of telefoon). Wij sturen u dan onmiddellijk een gratis retourbon per e-mail.

We betalen het aankoopbedrag in 7 werkdagen na ontvangst van uw retourzending terug. We zullen dezelfde betaalmethode gebruiken als de betaalmethode die u oorspronkelijk gebruikte.

Let op: schilderijen die een klant in opdracht heeft laten maken, zijn geschilderd volgens persoonlijke wensen en specificaties. Daarom zijn ze uitgesloten van het recht op retour en herroeping.
"KunstLoft belooft u kunst van wereldklasse die toegankelijk voor iedereen is dankzij een... mehr
"KunstLoft belooft u kunst van wereldklasse die toegankelijk voor iedereen is dankzij een betaalbare prijs. We werken samen met kunstenaars en designers die bijzondere schilderijen en woontextiel voor uw huis maken. Door speciale technieken creëren zij echte unieke edities. Onze kunstenaars gebruiken duurzame olie en acrylverven met een hoge lichtechtheid, doeken en frames van duurzame bosbouw en hoogwaardige kunststeen. Voor onze tapijten en textiel gebruiken onze designers ook hoogwaardige materialen en verplichten zich evenzo tot duurzaamheid.

Het koopproces bij KunstLoft is snel, overzichtelijk en gewetensvol. Om uw tevreden te stellen en te laten genieten van uw kunstwerk, geven we u 100 dagen recht op retour voor alle schilderijen en sculpturen."
OVER ELLA WENREN
Mijn doel is om de wijsheid van de dieren te vangen.
Ella Wenren's schilderijen tonen op indrukwekkende wijze motieven uit de dierenwereld. De dieren staan in het midden van de foto en trekken alle aandacht. De kunstenares groeit op in de metropool Nanyang, maar al als klein meisje droomt ze van exotische dieren en de steppen van Afrika. De fascinatie voor het hete continent is alomtegenwoordig in haar werk. De close-up view creëert een gebeurtenis die elke kijker boeit. De realistische beelden zijn deels overdreven en vormen een allegorie van macht en kracht. Spannende ensembles van licht en donker onderstrepen een zekere rechtheid. Wenren's schilderijen zijn ongetwijfeld ook een garantie voor motivatie door het ondoorzichtig aanbrengen van verf. ...Meer over de kunstenaar
ONZE VOORDELEN
UNIEKE KUNSTWERKEN
in handgemaakte edities
Verfraai uw woonruimtes!
GROTE SELECTIE
tegen betaalbare prijzen
meteen uit voorraad leverbaar
GRATIS
verzending & retournering
uw tevredenheid is belangrijk voor ons
100 DAGEN
recht op retour
met geld-terug-garantie
ONLANGS BEKEKEN UNIEKE EXEMPLAREN
Ons team staat voor u klaar
Telefonische bestelling en gratis advies (ma. t/m vr. van 9 - 17 uur) op:
Silke Offizier
Kunsthistorica
Na een afgeronde studie kunstgeschiedenis specialiseerde Silke zich in hedendaagse werken en antiek. Met haar expertise helpt ze klanten om het perfecte kunstwerk te vinden.
Diana Galvis Arce
Kunstadviseur
Met een graad in marketingcommunicatie is Diana een echt communicatietalent. In de klantenservice verzorgt zij de Frans- en Spaanssprekende klanten van KunstLoft.
Veel gestelde vragen en antwoorden zijn in FAQs te vinden.